AGJENCIA KOMBËTARE E PUNËSIMIT DHE AFTESIVE, QENDRA E FORMIMIT PROFESIONAL PUBLIK DURRES, VENDE TE LIRA PUNE

Në zbatim të ligjit nr. 15/2019, “Për nxitjen e punësimit”; të ligjit nr. 15/2017, “Për arsimin dhe formimin profesional në Republikën e Shqipërisë”; të vendimit të Këshilli të Ministrave nr. 554, datë 31.7.2019, “Për krijimin, mënyrën e organizimit dhe të funksionimit të Agjencisë Kombëtare të punësimit dhe aftësive”; të udhëzimit nr. 14, datë 27.05.2021, “Për mënyrën e organizimit dhe veprimtarinë e ofruesve publikë të arsimit dhe formimit profesional”,

Qendra e Formimit Profesional Publik Durres ju njofton   pozicionet :

 

 • Mesimdhenes  me kohe te pjesshme I formimit teorik-praktik per  kursin “ Kujdestar Social ” prane  QFPP  Durres  ( 1 person)
 • Mesimdhenes  me kohe te pjesshme I formimit teorik-praktik per  kursin “ Kujdestar femijesh ” prane  QFPP  Durres  ( 1 person)
 • Mesimdhenes  me kohe te pjesshme I formimit teorik-praktik per  kursin “ Grafik Dizajn ” prane  QFPP  Durres  ( 1 person)
 • Mesimdhenes  me kohe te pjesshme I formimit teorik-praktik per  kursin “ Pasticeri ” prane  QFPP  Durres  ( 1 person)
 • Mesimdhenes  me kohe te pjesshme I formimit teorik-praktik per  kursin “ Instalime dhe mirembajtje e rrjetit hidraulik ” prane  QFPP  Durres  ( 1 person)
 • Mesimdhenes  me kohe te pjesshme I formimit teorik-praktik per  kursin “ Parukeri” prane  QFPP  Durres  ( 1 person)
 • Mesimdhenes  me kohe te pjesshme I formimit teorik-praktik per  kursin “ Kuzhine  ” prane  QFPP  Durres  ( 1 person)
 • Mesimdhenes  me kohe te pjesshme I formimit teorik-praktik per  kursin “ Manikyr -pedikyr ” prane  QFPP  Durres  ( 1 person)
 • Mesimdhenes  me kohe te pjesshme I formimit teorik-praktik per  kursin “ Rrobaqepesi” prane  QFPP  Durres  ( 1 person)
 • Mesimdhenes  me kohe te pjesshme I formimit teorik-praktik per  kursin “ Instalime dhe mirembajtje e rrjetit  elektrik   ” prane  QFPP  Durres  ( 1 person)
 • Mesimdhenes  me kohe te pjesshme I formimit teorik-praktik per  kursin “ Bojatisje” prane  QFPP  Durres ( 1 person)
 • Mesimdhenes  me kohe te pjesshme I formimit teorik-praktik per  kursin “ Perpunim peshku” prane  QFPP  Durres  ( 1 person)
 • PER ME TEPER KLIKONI NE LINKUN BASHKENGJITUR 271