AGJENCIA KOMBËTARE E PUNËSIMIT DHE AFTËSIVE Drejtoria Rajonale e Qendrës Lëvizëse të Formimit Profesional Publik për Zonën Verilindore Vende te lira pune

Drejtoria Rajonale e Qendrës Lëvizëse të Formimit Profesional Publik për Zonën Verilindore

Njofton vendet e lira te punes per  pozicionet me kohe te pjesshme

PER ME TEPER KLIKONI NE LINKUN BASHKENGJITUR DRFPP E LEVIZSHME