INSTITUTI I STATISTIKAVE VENDE TE LIRA PUNE

INSTITUTI I STATISTIKAVE VENDE TE LIRA PUNE

PER POZICIONET

1.      Kodi 84 – 3 (tre) Specialist ne Zyren Rajonale Statistikore Fier (Mallakaster, Lushnje) dhe Kukes

PER ME TEPER KLIKONI NE LINKUN BASHKENGJITUR  Kodi 84_ 3 Specialiste Zyra Rajonale Statistikore (Mallakaster, Lushnje, Kukes)

PER APLIKIM ONLINE KLIKONI NE LINKUN E INSTAT http://rekrutime.instat.gov.al/