Drejtoritë e Rajonale të Formimit Profesional

Drejtoritë e Rajonale të Formimit Profesional

Drejtoritë Rajonale të Ofrimit të Formimit Profesional Publik, (në varësi të AKPA), janë institucione që ofrojnë kurse trajnimesh dhe kualifikimesh të fushave të ndryshme teknike, sociale, ekonomike etj.

Shperndarja gjeografike e Institucioneve të AFP ‘2018


 • DURRËS

  Lagja Nr. 17, Rruga: “P. Sorro”, (ish URT) – Durrës, Tel/Fax 052 229857, 052 221463,

 • ELBASAN

  Lagjja:”Shënkoll” – Elbasan, Tel: 00 355 054 25 86 28

 • FIER

  Lagjja: “16 Prilli”, Rruga: ”Llukan Toska”, (ish Fabrika e fermentimit të duhanit) – Fier, Tel : 0342 30853

 • GJIROKASTËR

  Lagja: “Kodra e shtufit” – Gjirokastër, Tel: 00355 8426 8892

 • SHKODËR

  Lagja: “Qemal Stafa”, Rr: ”Zogu I” (pranë shkollës “Ndre Mjeda“) – Shkodër, Tel & Fax: 022243108

 • Nr. 1 TIRANË

  Rr: “Asim Vokshi”, (pranë shkollës “ Harry Fultz”) – Tiranë, Tel & Fax: 04 222 84 27, Fax: 04 225839

 • Nr. 4 TIRANË

  Bulevardi: “Bajram Curri”, (pranë shkollës “ Besnik Sykja”) – Tiranë, Tel & Fax: 04 2 59978

 • VLORË

  Zyra rajonale e punësimit (ish shkolla e naftës) – Vlorë, Tel& Fax: 033 22 67 59

 • QENDRA E LËVIZSHME, PËR ZONËN VERILINDORE

  Bulevardi: “Bajram Curri”, (ish shkolla e rezervave, pranë stacionit për Selitë) – Tiranë, Tel & Fax: 04 2 25 58 45

 • KORÇË

  Rruga: “1 Maji” – Korçë, Tel & Fax: 082 24 27 29

PUNËKËRKUES

PUNËKËRKUES

Informacione dhe këshillim. Udhëzime për punësim. Pjesëmarrje në një trajnim. Shërbime të tjera ndërmjetësimi.
LEXO MË SHUMË

PUNËDHËNËS

PUNËDHËNËS

Publikimi i vendeve të lira. Shërbime profesionale rekrutimi. Mbështetje për punësim (programe të nxitjes së punesimit) Kontakte në vazhdim.
LEXO MË SHUMË

ARSIMI DHE FORMIMI PROFESIONAL

TRAINIME

Kërkoni për të përmirësuar aftesitë tuaja profesionale? Merrni pjesë në kurset tona të formimit profesional në dhjetë qendra në të gjithë Shqipërine.
LEXO MË SHUMË