Olsi punësohet pranë subjektit “Sv Mega”

Olsi Pira

Olsi Pira, regjistruar i papunë. I ndërmjetësuar nga Zyra e Punësimit Tiranë pranë subjektit “Sv Mega”. Olsi punësohet dhe është një ndër punonjësit më të mirë të kompanisë.

Xhuliano punësohet si inspektor kredie

Xhuliano punësohet si inspektor kred

Xhuliano Tola, me arsim të lartë regjistruar i papunë. Zyra e Punësimit Gjirokastër e ndërmjetësoj pranë BKT Dega Gjirokastër. Xhuliano punësohet si inspektor kredie.

Danjela punësohet si punonjëse sociale

Danjela punësohet si punonjëse sociale

Danjela Aliaj, me arsim të lartë regjistruar e papunë. Zyra e Punësimit Lezhë e ndërmjetësoj pranë Bashkisë Lezhë, njësia administrative Zejmen. Danjela punësohet si punonjëse sociale

Sekretare gjykate pranë Gjykatës së Rrethit Lezhë

Benereta pasi përfundoi studimet bachelor dhe master shkencor në Drejtësi, profesioni Juriste, si çdo i ri pas përpjekjeve individuale për të gjetur punë, j’u drejtua Zyrës së Punësimit Lezhë, e cila nga ana e saj falë bashkëpunimeve me Gjykatën e rrethit Lezhë, arriti të kryeje këtë ndërmjetësim për punësim në pozicionin sekretare gjykate.

Juriste te “Nika” shpk

Megi pasi përfundoi studimet Bachelor dhe Master në degën Drejtësi, si çdo i ri pas përpjekjeve individuale për të gjetur punë, j’u drejtua Zyrës së Punësimit Shkodër, me besimin se do ishte rruga e duhur që do e dërgonte drejt një punësimi të suksesshëm. Falë bashkëpunimit me subjektin “Nika” shpk, Megi , arriti të ndërmjetësoj […]

Ndihmës laborante te “Cement Factory”

Remilda pasi përfundoi studimet Bachelor në degën Teknologji Automobilash, si çdo i ri pas përpjekjeve individuale për të gjetur punë, j’u drejtua Zyrës së Punësimit Krujë, me besimin se do të ishte rruga e duhur që do e dërgonte drejt një punësimi të suksesshëm. Falë bashkëpunimit me subjektin “Cement Factory”, Remilda arriti të punësohej si […]