BASHKIA PRRENJAS, ANULLIM PROCEDURE

Bashkia Prrenjas anullon proceduren e konkurimit per shpalljen e publikur ne Agjencine Kombetare te Punesimit dhe Aftesive per pozicionin Sekretar i Pergjithshm ne Bashkine Prrenjas te derguar me shkresen nr. 2460 prot date 13.09.2022 “Kerkese per publikim”.

PËR MË TEPËR KLIKONI NË LINKUN BASHKËNGJITUR

shkresa akpa

Share on facebook
Facebook

PUNËKËRKUES

PUNËKËRKUES

Informacione dhe këshillim. Udhëzime për punësim. Pjesëmarrje në një trajnim. Shërbime të tjera ndërmjetësimi.
LEXO MË SHUMË

PUNËDHËNËS

PUNËDHËNËS

Publikimi i vendeve të lira. Shërbime profesionale rekrutimi. Mbështetje për punësim (programe të nxitjes së punesimit) Kontakte në vazhdim.
LEXO MË SHUMË

TRAJNIME

TRAJNIME

Kërkoni për të përmirësuar aftesitë tuaja profesionale? Merrni pjesë në kurset tona të formimit profesional në dhjetë qendra në të gjithë Shqipërine.
LEXO MË SHUMË